Qatar Airways Privilege Club: Nu kan du tjäna och använda Avios för privatjetresor

Qatar Airways fortsätter att utöka sitt lojalitetsprogram, och den senaste nyheten är att deras privatjet-division, Qatar Executive, nu är en del av Privilege Club. Detta innebär att medlemmar kan tjäna och använda Avios, lojalitetsprogrammets valutor, för att boka lyxiga privatjetflyg. Dessutom finns det möjlighet att erhålla elitstatus inom lojalitetsprogrammet genom att göra bokningar med Qatar Executive.

Qatar Executive går med i Qatar Airways Privilege Club

Qatar Airways Privilege Club har fått ett tillskott genom att inkludera Qatar Executive, flygbolagets privatjet-tjänst. Detta steg gör det möjligt för lojalitetsprogrammets medlemmar att inte bara samla Avios-poäng vid bokningar med Qatar Executive, utan även använda sina poäng för att delvis eller helt betala för resor med privatflyg. Genom denna nya integration kan medlemmarna dessutom få fördelar i form av elitstatus i Privilege Club.

När en medlem bokar en resa med Qatar Executive för första gången, kan de uppgradera en medpassagerare till Privilege Club Platinum-status och ge ytterligare tre personer snabb tillgång till guldstatus i lojalitetsprogrammet. Detta gör det ännu mer attraktivt för medlemmar att använda Qatar Executive för sina flygresor.

Qatar Airways Privilege Club.

Hur fungerar det?

Medlemmar i Privilege Club kan tjäna fyra gånger så många Avios för varje USD som spenderas på Qatar Executive-bokningar. Dessa poäng kan sedan användas för att delvis eller helt betala för privatjetflygningar. Det finns också en möjlighet att kombinera kontanter och Avios för att göra resorna mer flexibla.

Även om exakta Avios-priser för att lösa in poäng på Qatar Executive ännu inte har publicerats, skapar detta samarbete en spännande möjlighet för de som samlar Avios. För dem som vill boka en exklusiv resa med ett privatflyg erbjuder Qatar Airways nu ett sömlöst sätt att både tjäna och använda lojalitetspoäng, samtidigt som medlemmarna kan njuta av den ultimata lyxupplevelsen ombord.

Qatar Airways Vice President för lojalitet, Thomas Vadakedath, kommenterade denna utveckling:
"Som en del av Privilege Clubs ambition att utöka lojalitetsprogrammet med exklusiva upplevelser för våra medlemmar, är vi stolta över att samarbeta med Qatar Executive. Våra medlemmar som föredrar att flyga med privata chartrade flyg kan nu samla Avios vid sina bokningar med Qatar Executive. Dessutom kan de välja att använda sina Avios för att betala för dessa lyxresor. Vi ser fram emot att se våra medlemmar dra nytta av detta givande samarbete."

Även Qatar Executives Vice President för kommersiella frågor, Trevor Esling, tillade:
"När vi fortsätter att sätta standarden för affärsjetflyg, förstärker vårt partnerskap med Qatar Airways Privilege Club de exklusiva fördelar vi erbjuder våra kunder. Programmet är utformat för att belöna våra lojala passagerare och samtidigt skapa ytterligare synergieffekter inom Qatar Airways Group. Detta är en unik lösning inom vår bransch, och vi ser det som ett ytterligare steg för att erbjuda en sömlös och givande upplevelse vid varje kontaktpunkt."

Vad är Qatar Executive?

För de som inte är bekanta med Qatar Executive, är det Qatar Airways division för privatflyg och erbjuder chartrade tjänster världen över. Företagets flotta består för närvarande av 20 privatjetplan och ytterligare tio är på väg in. Bland flottans mest imponerande flygplan finns Airbus ACJ319, en privatjet-version av Airbus A319, Bombardier Global 5000 samt Gulfstream-modellerna G650ER och G700, några av de mest avancerade privatjetflygen på marknaden.

Det som särskiljer Qatar Executive från konkurrenterna är företagets moderna och högteknologiska flotta. Qatar Executive var den första operatören i världen att flyga både G650ER och G700, vilket positionerar företaget i framkant av affärsjetmarknaden. Dessa flygplan erbjuder en exceptionell kombination av hastighet, räckvidd och komfort, vilket gör dem till det ultimata valet för resenärer som söker det bästa inom privatflyg.

Trots denna tekniska överlägsenhet har det hittills funnits begränsad integration mellan Qatar Airways vanliga linjeflyg och Qatar Executive. Därför är det särskilt spännande att se denna nya lojalitetskoppling mellan de två divisionerna, vilket öppnar upp för fler exklusiva resmöjligheter för Privilege Club-medlemmar.

Slutsats

Qatar Executive har nu blivit en del av Qatar Airways Privilege Club, vilket ger medlemmarna möjlighet att tjäna och använda Avios för privatjetresor. Med den nya integrationen kan Privilege Club-medlemmar inte bara njuta av förmåner som fyra gånger så många Avios-poäng per spenderad USD, utan också möjlighet att uppnå högre elitstatus inom programmet.

Denna utveckling erbjuder ett nytt och spännande sätt för Qatar Airways kunder att utnyttja sina lojalitetspoäng för lyxiga och privata reseupplevelser, vilket ger lojalitetsprogrammet ännu mer värde för sina medlemmar. Även om det kanske inte är en lösning för alla, är det utan tvekan ett intressant alternativ för dem som vill ta sina lojalitetsförmåner till nästa nivå genom att boka med Qatar Executive.

Våra senaste inlägg