God tillgänglighet i business class till Japan med Finnair och Qatar Airways nästa vinter och vår. Boka med Amex Membership Rewards-poäng!

Om du drömmer om att besöka Japan i lyx och komfort, finns det just nu utmärkta möjligheter att boka business class-biljetter med Finnair och Qatar Airways för nästa vinter och vår. Båda dessa flygbolag erbjuder förstklassiga upplevelser både i luften och på marken, och du kan boka resorna med Amex Membership Rewards-poäng, som enkelt kan växlas till Avios.

Finnair – ett starkt nätverk till Japan

Finnair har länge varit känt för sitt breda nätverk av flygningar till Asien och Japan är inget undantag. Följande flygplatser i Japan trafikeras av Finnair:

  • Tokyo Narita
  • Tokyo Haneda
  • Osaka Kansai
  • Nagoya

På dessa rutter finns det möjlighet att hitta 2–4 bonusplatser i business class, vilket gör det perfekt för både par och mindre grupper. Priset för en tur och returresa ligger på 125 000 Avios, vilket motsvarar 2,5 miljoner Amex-poäng per person med växlingskursen 20:1. Det finns god tillgänglighet under januari till mars, med några enstaka avgångar under april och maj.

Finnair business class.

Qatar Airways – premiumupplevelse till Japan

Qatar Airways, som erbjuder sin berömda Qsuite i business class, flyger till följande flygplatser i Japan:

  • Tokyo Narita
  • Tokyo Haneda

För Qatar Airways finns det möjlighet att hitta upp till två bonusplatser i business class på samma avgång. Priset för en tur och returresa i business class börjar från 160 000 Avios per person, vilket motsvarar 3,2 miljoner Amex-poäng med växlingskursen 20:1. Tillgänglighet finns också under januari till mars, och några enstaka avgångar under april och maj.

Qatar Airways Q-Suites erbjuds på utvalda avgångar till Tokyo från Doha.

Varför våren är den perfekta tiden att besöka Japan

Japan är en destination som erbjuder en unik blandning av modernitet och tradition, och våren är utan tvekan en av de mest populära perioderna att resa dit. Det är under denna tid som landet exploderar i färger tack vare körsbärsblomningen, eller "sakura", som är en magisk upplevelse i sig. Städer som Tokyo, Kyoto och Osaka förvandlas till ett hav av rosa blommor, och både lokalbefolkningen och turister flockas till parker och tempel för att beundra skönheten.

Utöver sakura-säsongen är våren även en tid med behagligt väder, perfekt för sightseeing och att uppleva landets kulturarv och fantastiska matupplevelser. Oavsett om du vill uppleva livliga städer eller den rofyllda landsbygden, är våren en tid då Japan verkligen blomstrar.

Så, om du vill uppleva detta magiska land med en lyxig resa i business class, passa på att boka med dina Amex Membership Rewards-poäng!

Kyoto, Japan.

Våra senaste inlägg