Flying Blue Promo Rewards för Maj 2024

Air France-KLM Flying Blue-programmet har publicerat en ny lista över Promo Rewards för maj 2024, som erbjuder rabatterade priser för kortdistans- och långdistansflygningar under de kommande månaderna.

Vad är Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue Promo Rewards är erbjudanden som publiceras varje månad av Flying Blue-programmet och ger 25% rabatt på utvalda priser för resor med Air France och KLM. Programmet använder dynamisk prissättning, och dessa kampanjer gäller specifikt för de lägsta, så kallade "saver"-nivåpriserna. Dessa erbjudanden är särskilt fördelaktiga för resor i business class på långdistansflygningar, då Flying Blue ofta erbjuder attraktiva priser och tillgång till mer prisutrymme än andra program.

Nya Flying Blue Promo Rewards nu tillgängliga

Flying Blue har nu publicerat sina Promo Rewards för maj 2024, giltiga för bokningar mellan den 1 maj och 31 maj 2024. Dessa Rewards har långa resefönster och kan användas för flygningar fram till den 31 oktober 2024. Flying Blue har standardiserade priser för "saver"-Rewards, vilket innebär att en enkelbiljett över Atlanten mellan Europa och större delen av Nordamerika vanligtvis kostar:

  • 20 000 miles för ekonomiklass
  • 35 000 miles för premium ekonomiklass
  • 50 000 miles för affärsklass

Här är de Rewards som är tillgängliga med Promo Rewards-listan denna månad för resor mellan Europa och Amerika, tillsammans med prissättningen:

  • Spara 25% på Air France ekonomiklass mellan Europa och Fort de France (FDF) — från 18 750 miles
  • Spara 25% på Air France ekonomiklass mellan Europa och Los Angeles (LAX) — från 15 000 miles
  • Spara 25% på Air France ekonomiklass mellan Europa och Pointe a Pitre (PTP) — från 18 750 miles
  • Spara 25% på Air France ekonomiklass mellan Europa och Quebec (YQB) — från 15 000 miles
  • Spara 25% på KLM ekonomiklass mellan Europa och Austin (AUS) — från 15 000 miles
  • Spara 25% på KLM ekonomiklass mellan Europa och Curaçao (CUR) — från 18 750 miles
  • Spara 25% på KLM ekonomiklass mellan Europa och Minneapolis (MSP) — från 15 000 miles
  • Spara 25% på Air France premium ekonomiklass mellan Europa och Cancun (CUN) — från 26 250 miles
  • Spara 25% på KLM premium ekonomiklass mellan Europa och Mexico City (MEX) — från 26 250 miles

Alla de lägst prissatta Rewards på ovanstående marknader fram till den 31 oktober 2024 bör vara bokningsbara till Promo Rewards-priser. Du kan använda alla dessa Rewards för resor till och från destinationer i hela Europa, så du kan resa bortom Amsterdam och Paris.

Flyg till Cancun i Premium Economy från 52 500 miles tur och retur.

Sammanfattning

Flying Blue-programmet från Air France-KLM erbjuder en Promo Rewards-kampanj där du kan boka rabatterade belöningsbiljetter i utvalda marknader. Detta kan vara en utmärkt affär, särskilt när man överväger hur enkelt det är att få tag på Flying Blue miles och hur mycket prisutrymme som finns tillgängligt genom Flying Blue.

Med de senaste Promo-belöningarna kan du spara 25% till flera destinationer i Amerika, med alternativ i ekonomiklass och premium ekonomiklass. Även om detta inte är den mest spännande listan, är det inte förvånande med tanke på att den gäller för resor under högsommaren.

Våra senaste inlägg