Dessa resor kan du boka för under 2 miljoner Amex Membership Rewards-poäng

Drömmer du om att utforska världen på ett lyxigt sätt? Med 2 miljoner Amex Membership Rewards-poäng kan du boka fantastiska resor som tar dig till några av världens mest eftertraktade destinationer. Här är några av de bästa resorna du kan boka med dina poäng:

1. Business Class till Dubai med Qatar Airways via Doha

För 1,8 miljoner poäng kan du uppleva lyxen av att flyga i business class till Dubai med Qatar Airways. Genom att överföra dina Amex-poäng till Qatar Avios mot kursen 20:1, behöver du 90.000 Avios för att boka denna resa. Njut av förstklassig service och bekvämlighet medan du flyger via Doha till den glittrande metropolen Dubai.

2. En natt på Waldorf Astoria Maldives

För en verkligt oförglömlig upplevelse kan du spendera en natt på Waldorf Astoria Maldives för 1,95 miljoner poäng. Genom att överföra dina poäng till Hilton Honors mot kursen 13:1, behöver du 150.000 Hilton Honors-poäng för att boka en natt på denna lyxiga resort. Upplev paradisets skönhet och njut av exklusiva faciliteter och tjänster.

3. Premium Economy med Finnair till Tokyo

Utforska den pulserande staden Tokyo genom att resa i premium economy med Finnair för 1,74 miljoner poäng. Överför dina poäng till Finnair Avios mot kursen 20:1, och använd 87.000 Avios för att boka denna bekväma och eleganta flygresa. Upplev Finnairs utmärkta service medan du reser till Japans huvudstad.

4. Business Class till Lima med Iberia

För 1,7 miljoner poäng kan du flyga i business class till Lima, Peru med Iberia. Genom att överföra dina Amex-poäng till Iberia Avios mot kursen 20:1, behöver du 85.000 Avios för att boka denna resa från Madrid till Lima. Njut av Iberias förstklassiga service och bekväma sittplatser medan du flyger över Atlanten till Sydamerika.

5. Ekonomiklass till Auckland med Qatar Airways

För 1,8 miljoner poäng kan du resa till Auckland, Nya Zeeland i ekonomiklass med Qatar Airways. Överför dina poäng till Qatar Avios mot kursen 20:1, och använd 90.000 Avios för att boka denna långdistansresa. Upplev Qatar Airways prisbelönta service och bekvämlighet under din resa till det vackra Nya Zeeland.

Sammanfattning

Med 2 miljoner Amex Membership Rewards-poäng kan du förverkliga dina drömresor till några av världens mest spännande destinationer. Oavsett om du vill njuta av lyxen i business class, uppleva den avslappnade atmosfären på en exklusiv resort eller utforska en ny stad i premium economy, erbjuder dessa poäng en mängd fantastiska resealternativ. Börja planera din nästa stora äventyr idag och upplev världen på ett sätt som bara Amex-poäng kan erbjuda!

Våra senaste inlägg