5 paradisdestinationer som blir smidigare att resa till med SkyTeam

När SAS byter från Star Alliance till SkyTeam den 1 september, öppnas nya möjligheter för EuroBonus-medlemmar att boka bonusresor till några av världens mest exotiska destinationer. Genom samarbetet med Air France och KLM blir resor till dessa paradis enklare och mer tillgängliga. Här är fem fantastiska resmål som du kommer att kunna boka med EuroBonuspoäng. Observera att exakt tillgänglighet av bonusplatser på dessa destinationer inte är känd ännu, och vi får reda på det när bokningen för SkyTeam öppnar den 1 september.

1. Mauritius med Air France via Paris

Mauritius är känt för sina vita sandstränder, kristallklara vatten och lyxiga resorter. Med Air France kan du resa till denna drömdestination via Paris för 165 000 poäng i business class. Detta är en utmärkt möjlighet för EuroBonus-medlemmar att uppleva en av Indiska oceanens pärlor på ett bekvämt sätt.

2. Papeete med Air France via Paris och Los Angeles

För den som drömmer om en resa till Franska Polynesien, blir det nu möjligt att resa till Papeete med Air France via Paris och Los Angeles. Resan kostar 275 000 poäng i business class, vilket ger en bekväm och lyxig resa till en av världens mest avlägsna och vackra öar.

3. Bali med KLM via Amsterdam och Singapore

Bali, Indonesiens mest berömda ö, är känd för sina fantastiska stränder, rika kultur och spektakulära landskap. Med KLM kan du resa till Bali via Amsterdam och Singapore för 187 500 poäng i business class. Detta gör det enklare än någonsin för EuroBonus-medlemmar att njuta av denna tropiska paradisö.

4. Sint Maarten med KLM via Amsterdam eller Air France via Paris

Sint Maarten, en karibisk pärla, blir nu lättare att nå med KLM via Amsterdam eller Air France via Paris. En resa i business class till denna destination kostar 147 500 poäng. Oavsett om du väljer att flyga med KLM eller Air France, kan du se fram emot en smidig resa till detta soliga och vackra resmål.

5. Aruba med KLM via Amsterdam

Aruba, med sina fantastiska stränder och varma klimat, är en annan drömdestination som nu blir mer tillgänglig för EuroBonus-medlemmar. Med KLM kan du resa till Aruba via Amsterdam för 147 500 poäng i business class. Detta ger en bekväm och lyxig resa till en av Karibiens mest älskade öar.

Sammanfattning

SAS byte till SkyTeam den 1 september öppnar nya möjligheter för EuroBonus-medlemmar att boka bonusresor till några av världens mest eftertraktade paradis. Med Air France och KLM som partners blir resor till destinationer som Mauritius, Papeete, Bali, Sint Maarten och Aruba enklare och mer tillgängliga. Håll utkik efter exakt tillgänglighet av bonusplatser när bokningen öppnar den 1 september, och börja planera din drömresa till ett av dessa fantastiska resmål.

Våra senaste inlägg