Spara pengar i Dubai med ditt Emirates boardingkort

Planerar du en resa till Dubai inom kort? Ditt boardingkort från Emirates kan spara dig pengar under hela resan tack vare "My Emirates Pass". Denna kampanj har erbjudits flera gånger tidigare och är tillbaka för sommaren. Kampanjen återkommer ofta under sommarmånaderna, med tanke på temperaturerna i Dubai vid den tiden på året.

Lås upp besparingar i Dubai med My Emirates Pass

Med "My Emirates Pass" kan du spara pengar på hundratals restauranger, fritidsdestinationer och butiker över hela Förenade Arabemiraten. Rabatterna varierar, men kan vara så mycket som 50%. Du kan hitta en fullständig lista över partners på Emirates webbplats.

Det finns några villkor att vara medveten om:

  • "My Emirates Pass" är giltigt mellan den 1 maj och den 30 september 2024.
  • För att använda "My Emirates Pass" måste du visa upp ditt Emirates boardingkort för resor mellan den 1 maj och den 30 september 2024, tillsammans med en fotolegitimation. Ett enskilt boardingkort från erbjudandeperioden räcker, så du kan använda det månader senare (och om du bor i Dubai är det definitivt en anledning att behålla ditt Emirates boardingkort).
  • Besparingarna är endast giltiga för personen som står namngiven på boardingkortet, om inget annat anges i villkoren (även om många erbjudanden uttryckligen anger att de gäller för en större grupp).
  • Du kan använda ditt boardingkort så ofta du vill för att få rabatter, så antingen behåll ditt pappersboardingkort, eller om du har ett mobilt boardingkort, ta en skärmbild.

Vilken typ av besparingar finns tillgängliga?

Att söka efter besparingsmöjligheter via Emirates webbplats är enkelt:

  • Du kan filtrera baserat på om du kommer att vara i Dubai, Abu Dhabi eller Ras Al Khaimah; du kan även filtrera ytterligare efter specifika stadsdelar.
  • Du kan filtrera efter vilken typ av verksamhet du letar efter, med val som wellness, fritid, mat och detaljhandel.
  • Utbudet är omfattande, och för varje listning kan du se hur mycket du kan spara och vad begränsningarna är.
Dubai.

Sammanfattning

"My Emirates Pass" har återinförts för sommarsäsongen 2024. Med detta kan ditt boardingkort från Emirates låsa upp besparingar på hundratals företag i UAE. Om du reser med Emirates till Dubai inom kort, släng inte bort ditt boardingkort.

Detta är en smart kampanj – syftet med Emirates är inte bara att transportera människor, utan också att få dem att besöka Dubai. Att erbjuda ytterligare besparingar för besök hos vissa återförsäljare är en vinst för alla.

Våra senaste inlägg